Viktig melding!

Viktig melding!

Viktig informasjon til dere som har vært i rød sone.


Vi har fått den gledelige beskjeden at vi ikke vil bli stengt ned. Kommunen vurderer smitte og smittesporing under kontroll per dags dato. Vi vil derfor fortsette å holde åpent og gleder oss over dette.

Det er viktig å understreke at innføring av nye strenge tiltak, eller lokal nedstenging av treningssenteret, kun iverksettes der hvor smitte er høy og smittesporing ikke lenger er mulig i tilstrekkelig grad.

NB! Vi ønsker å ta et samfunnsansvar og være med å bidra til å forebygge at vi ikke kommer i samme situasjon som andre byer rundt i landet.

Viktig informasjon (oppdatert)

Vi kan dessverre ikke ta imot besøkende medlemmer med Pluss medlemskap fra kommuner som ikke har treningssentrene sine åpne (rød sone)

Vi selger kun drop inn og klippekort til innbyggere av Sarpsborg kommune.


Har man opphold seg i lengre periode utenfor kommunen og ønsker å trene på senteret, oppfordrer vi til en selvpålagt karantene på 10 dager, før man trener hos oss. Dette blir spesielt viktig mot juletider hvor studenter og sesong arbeidere kommer hjem til jul.

NB! Er du medlem og bor i kommunen med jobb utenfor kommunen ber vi deg om å være ekstra flink til å overholde de nasjonale smittevernreglene.


Vi tar trygghet til våre medlemmer og ansatte på største alvor, og vi håper på forståelse rundt dette.

Til alle:

  • KOM FRISK - Dersom du har hoste, sår hals, feber, tung pust eller har andre symptom på luftveisinfeksjon - eller er i karantene, skal du ikke være på Spenst Skjebergsenteret.
  • GOD HÅNDHYGIENE - Bruk antibac før du går inn på senteret og vask hendene grundig og ofte.
  • HOLD AVSTAND - Ta vare på deg selv og de rundt deg ved å holde god avstand.
  • VASK UTSTYR - Det står sprayflasker og mikrofiberkluter plassert lett tilgjengelig på senteret. Vask utstyr grundig før og etter bruk.
  • MEDLEMSKORT- Husk ALLTID medlemskort, registrer din treningsøkt ved ankomst på senteret

Velkommen til trygg trening på Spenst, god trening💪💜<< Tilbake
Spenst Skjebergsenteret
Rådhusveien 23
1739 Borgenhaugen
Tlf. 69 87 88 88
E-post skjebergsenteret@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern