Mai-Britt (79) har trent hos oss siden vi startet Spenst Skjebergsenteret i 2012.

Det siste året har hun hatt mye vondt i ryggen, og hadde derfor ikke har trent på en stund. Hun kunne fortelle at hun hadde vært på MR, og legen hennes begynte å snakke med henne om operasjon. Det var hun absolutt ikke klar for, og de ble enig om at hun skulle prøve rolig opptrening av ryggen.

Hun tok derfor kontakt med oss, og kjøpte en liten pakke PT timer (5 timer) med Kine (personlig trener her på Spenst).

Kine fikk MR bilder og forklaring fra lege hva feilen med ryggen var.
De har jobbet med bevegelighetstrening, og styrke på de timene de har hatt sammen + at hun har trent en gang eller to i uka selv.

Bilde: Mai-Britt og Kine bruker mye beveglighetstreing i oppvarmingen.Bilde: Mai-Britt og Kine bruker mye bevegelighetstreing i oppvarmingen.

Nå er hun så å si kvitt ryggsmertene, og er selvfølgelig strålende fornøyd!
Begynte å merke bedring allerede etter ett par timer.

At det var så lite som skulle til, det hadde jeg ikke trodd - sier Mai-Britt fornøyd :-)

Hun vil nå fortsette med å treffe Kine en gang pr uke, for å holde i gang det hun har begynt så bra på, og lære mer om trening. Ett mål nå er å forbedre balansen sin.

Mai-Britt oppfordrer alle til å trene, for å holde kroppen i form.

Kine mener det er veldig viktig å skape en god mestringsfølelse hos medlemmene på PT timene, dette gjør at de får en god følelse etter treningen, og ønsker å komme tilbake/ fortsette med treningen.

Det holder med styrke/beveglighetstrening ett par ganger pr uke for å merke en forskjell. Man forebygger skader og man kan trene seg opp fra skader. 

Enkelte vil gjerne vente på at en dårlig kropp skal bli bedre før de starter opp treningen, men alt som skal til kan være kyndig hjelp av en personlig trener.

Pt og kunde

Husk!

Vi trener ikke for å blir unge, vi trener for å bli gamle på en måte som gjør at vi har det bra med kroppen vår så lenge som mulig!

Les mer om Personlig her